(ВІДЕО) Сергій Дейнеко побував на позиціях прикордонників «Сталевого кордону» та Харківського загону

НАЗАД
27 липня 2023 10:10

Перебуваючи у підрозділах, Голова служби окремо відмітив ефективну взаємодію з підрозділами інших складових Сил оборони, що дозволяє якісно виконувати завдання по захисту країни.

Голова Державної прикордонної служби України побував на Харківщині на кордоні з країною-агресором та в районах, де ведуться бойові дії з ворогом. У ході роботи Сергій Дейнеко перевірив позиції військовослужбовців Харківського прикордонного загону, а також позиції підрозділів 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» з Гвардії наступу, які виконують завдання в т.ч. на Куп'янському напрямку.

Голова ДПСУ поспілкувався з бійцями, заслухав керівників підрозділів на місцях та детально проговорив з ними питання забезпеченості озброєнням, транспортом та іншими необхідними технічними засобами, які дозволяють ефективно протидіяти загарбникам й водночас зберігати життя українським захисникам. Також Сергій Дейнеко разом з керівником «Сталевого кордону» Валерієм Падителем ознайомився як проходить додаткова підготовка особового складу загону, їх злагодженість дій та безпосереднє виконання ними бойових завдань.

Перебуваючи у підрозділах, Голова служби окремо відмітив ефективну взаємодію з підрозділами інших складових Сил оборони, що дозволяє якісно виконувати завдання по захисту країни. Він подякував прикордонникам за їхню мужність та незламність під час оборони країни від ворога.

«Я дуже вдячний вам. Ви дійсно професійно воюєте, ви справжні, ви мужні. Я пишаюся вами!», - зазначив Сергій Дейнеко спілкуючись з бійцями «Сталевого кордону».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси